Backlink Nedir? Doğal Backlink Nasıl Alınır?


            Backlink çalışması arama motorlarında üst sırada çıkmak için farklı sitelerden ya da paravanlarla oluşturulmuş link alma işlemine denilmektedir. Amaç öne çıkarılmak istenen web sitesinin kalıcı olarak üst sırada yer alarak görünürlük sayısının artmasıdır. Görünürlük arttıkça siteye olan güven artar ve sitenin otoritesi kuvvetlenir.

Backlink alırken spam olmayan sitelerden link almak gerekir. Aynı zamanda farklı temalardan değil öne çıkarılmak istenen sitenin temasına uygun yerden backlink almak gerekir. Organik doğal şekilde büyümek için aynı kategoride link alınarak web sitesi kuvvetlendirilir. Özellikle dofollow link alımı sitenin hızlı bir şekilde büyümesine yardımcı olur. Bu yüzden toplu olarak backlink paketleri satılmaktadır. Paketlerin içinde güvenilir ve kalıcı linkler bulunduğu için web sitesi hızlı bir şekilde büyür ve geniş kitlelere ulaşır. Günümüzde dış seo çalışması olarak backlink paketleri satın alınmaktadır. Bu paketlerin çoğunluğunda dofollow linkler bulunmaktadır. Ancak satın almadan önce doğal backlink alınması için aynı temada olan web sitelerinden link alınması oldukça önemlidir. Aynı zamanda paketlerin içinde spam olan siteler yer almamalıdır.

Doğal Backlink Nasıl Alınır?

            Backlink yani dış seo çalışması için satın alınan link kalitesi oldukça önemlidir. Doğru, kaliteli, yüksek hacimli web sitelerinden backlink paketi satın alınmalıdır. İçinde sektör dışında ya da farklı dilde bir siteden link alınmaması gerekir. Aynı kategoride, uzun yıllar yayında olan, popüler kaynaklardan backlink alınmalıdır. Bunun için toplu hizmet veren sistemler vardır. Bu sistemler backlink satın al ya da backlink hizmeti satın al şeklinde sunulmaktadır. Çoğunluğu dofollow linkler almaktadır. Ancak 2020 yılında Google tarafından nofollow linkleri de önemsediğini duyurduktan sonra iki link şeklini eşit şekilde dağıtan paketler tercih edilmeye başlanmıştır. Backlink sayısı doğru orantılı bir şekilde yapılması sitenin kalıcı olarak üst sıralarda yer almasına yardımcı olur. Backlinklerle ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için https://backlinkdunyasi.com'a bakabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tiktok Takipçi Satın Al

571 de bir güneş doğdu ilahi sözleri

Google Adwords Cloaker Nedir? Nasıl Kullanılır?